OPSLAG

hej Godtfolk!

Man er altid velkommen til at kontakte os med ideer og forslag, men vi kan ikke garantere, at vi kan efterkomme alle forslag.

Ind imellem kommer der forespørgsler på udgåede byggesæt. Vi kan som udgangspunkt ikke genfremstille et enkelt byggesæt, da det er for arbejdskrævende kun at lave et.

På baggrund af flere henvendelser om køb af udgåede byggesæt, tilbydes det hermed forsøgsvis; Hvis der kan samles minimum 12 bestillinger til samme vare, kan dette lade sig gøre at KØBE. Prisen bliver samme pr. stk. som angivet i kataloget. Dette gælder kun tidligere producerede laserskårede byggesæt i H0 evt. (N).

Farvevarianter af eksisterende eller udgåede byggesæt, kan også lade sig gøre på samme ovennævnte betingelser. ( såfremt vi har den rette farve karton på lager)

Bestilling kan sendes på vore e-mail hvor man kan blive skrevet op på en liste på . Angiv vare og antal, du ønsker at købe. ( du må bestille så mange, du vil). Husk også komplette person- og leveringsoplysninger, som det kræves i vores salgs og leveringsbetingelser . (se forsiden)

Forhåndsbestillinger er bindende 6 mdr, efter modtagelse af ordrebekræftelse- men lad være med at betale, før varen er produceret! Der fremsendes faktura til betaling, når der er klar til levering. Såfremt der ikke kan opnås den samlede minimumsbestilling inden for tidsrammen bortfalder bestillingen. uden videre.

Vh EpokeModeller